Hvem er vi?

PTS / Pro Touring Support AS


-Hvorfor handle hos oss?

Lang erfaring med Pro Touring segmentet både på leverandørsiden men også som planlegger å bygger med flere ferdige og halvferdige biler, god innsikt i hva som funker sammen og har nå vært leverandører av mange av produktene i mange år.

Ved å bruke oss får du konsulent bistand før godkjenning under prosessen, men helst i forkant, med dokumentasjon og planlegging av bilen, viktig å gjøre det riktig fra start.

Med vår lange erfaring og kunnskap kan vi hjelpe deg med det.

Vi har er god oversikt på hva som kan bli godkjent, hvilke produkter som fungerer sammen og hva som skal til for å få det slik du ønsker.

Ved kjøp deler av oss er vi behjelpelige med og lage forslag(oppsett) til ombygnings søknad til statens vegvesen.

 

-Erfaring

35 års erfaring med ombygginger.. Restaurert og bygget flere premierte biler. Jobbet på diverse verksteder.

 

-interesse

Genuint interessert i bil siden helt fra oppveksten. Stor interesse for ombygging av biler å da spesielt Pro Touring restmod og Hot Rods

 

-Kunnskap

Vi vet hva som fungerer sammen, hva som blir godkjent. Hvilke produkter som fungerer sammen.

Fagbrev som bilmekaniker. pluss teknisk fagutdannelse.

 

-Riktige priser

Vi har konkurransedyktige priser.

 

-produktfokus

Vi prøver å holde fokus på de rette produktene til Pro Touring segmentet å vet stort sett hva som finnes av produkt i markedet. God kjennskap til marked, Er aktiv på en del fora som omhandler pro touring slik at jeg føler meg oppdatert på hva som er trendene. Har stort kontaktnett i USA! Og verden på dette med Pro Touring.